Blogg | Högre sparränta i påskägget

Högre sparränta i påskägget

Vi har höjt räntan på vårt fasträntekonto med statlig insättningsgaranti. Spara smart och välj en bank med bra ränta.

Höjd sparränta

Sparar du dina pengar på en bank med ett litet lite ränteägg eller kanske inget ränteägg alls (snopet eller hur)? Hos Bigbank får du en sparränta på ända upp till 1,8% (1,9% med bonus) om du sparar i vår fastränteplacering. En trygg och säker sparform med bra avkastning på lite längre sikt.

Skjut inte upp ditt sparande för att du tycker att du har för lite att spara! Börja istället att spara nu med en gång med ett mindre belopp. Ansök om ett fasträntesparkonto här.

Om du skjuter på ditt sparande missar du ränta-på-ränta effekten som vi har skrivit om tidigare. Kort förklarat innebär det att det du får i ränta hela tiden läggs till i ditt sparkonto och ränta räknas på hela det nya beloppet. Så fortsätter det om och om igen. Pengarna växer snabbare än man tror. Därför ska du inte vänta. Tiden är räntans bästa vän.

Att spara med en plan är också ett bra sätt att komma igång med sitt sparande. En realistisk plan gör det roligare eftersom du snabbare ser att du uppnår dina mål. Avsätt inte mer pengar till ditt sparande än du klarar av. Sparandet ska inte kännas svårt. Spara in på någon resa eller annat som du kanske inte behöver just nu. Låt pengarna förräntas i några år och gör sedan en större eller längre resa 🙂

Välkommen till Bigbank med ditt sparande!